Blog 2017-11-21T12:44:36+00:00

BLOG

Enerverende maanden!

augustus 15th, 2018|

De afgelopen maanden is er veel gebeurd. Een groot aantal mensen heeft mooie activiteiten georganiseerd voor Jesse! Volle maanden, waar we met plezier en ook emotie op terugkijken.

Therapieën zijn topsport

juni 6th, 2018|

Lees in het blog van april - mei over de ziekenhuisopname van Karin, de therapieën die Jesse nog steeds met veel inzet volgt en de plannen om een tweede keer naar Atlanta te gaan!

Maart; hoe staan we er voor?

maart 19th, 2018|

We zijn nu alweer een tijdje thuis en proberen de draad weer op te pakken. Het team van therapeuten hebben we nu zo goed als compleet en ik ben blij dat we met deze enthousiaste mensen aan de slag kunnen en zij het als een uitdaging zien om Jesse verder te helpen.

De eerste weken thuis

februari 11th, 2018|

Jesse en Karin zijn inmiddels alweer een paar weken thuis en zo langzamerhand raakt de week goed gevuld met therapieën. Er worden verschillende gesprekken gevoerd om de juiste mensen om Jesse verder te helpen.

Geslaagd avontuur

januari 23rd, 2018|

De laatste week in Atlanta is alweer aangebroken. Afscheid was moeilijk. Jesse had nog wel willen blijven maar was heel blij om zijn 22ste verjaardag in Nederland met zijn vrienden te vieren. Jesse heeft vooruitgang geboekt maar er is zeker nog winst te behalen!

Einde Atlanta nadert

januari 18th, 2018|

Het einde van drie maanden revalideren in het Shepherd centre in Atlanta is in zicht. Er moet veel geregeld worden om de verschillende therapieën in Nederland voort te zetten. Lees verder in dit blog over het gipsen been, het Theratog pak en de verborgen DJ kwaliteiten van Jesse.

Oog-hand coördinatie sterk verbeterd!

januari 12th, 2018|

Lees in onze blog week 10 hoe Ed en Isa weer naar Nederland gaan, de laatste weken therapie in Amerika aanbreken en hoe de hand-oog coördinatie van Jesse sterk is verbeterd.

We zijn op de goede weg

januari 4th, 2018|

Lees in dit blog van week 9 hoe Jesse op de goede weg is en hoe de familie snakt naar een 'gewoon' oud en nieuw. Om 24.00 Nederlandse tijd proosten Isa, Jesse, Karin en Ed op 2018.

Load More Posts