Blog 2017-11-21T12:44:36+00:00

BLOG

Januari: enerverende maand

februari 9th, 2019|

Jesse is inmiddels alweer ruim twee maanden terug uit Amerika, Maar de therapieën en activiteiten gaan onverminderd door. Januari was een enerverende maand. Jesse vierde zijn 23ste verjaarjaardag en ging voor het eerst weer naar zijn oude werkplek in Snowplanet. De maand sloten we af met een mooi en fijn benefiet diner met familie en vrienden.

Fijne feestdagen en een gezond 2019!

december 25th, 2018|

De familie Welp is weer terug in Nederland na een intensieve therapie in Amerika. Inmiddels zijn ook alle therapieën in Nederland weer opgestart en lopen er enkele mooie nieuwe initiatieven. Hele fijne feestdagen en een gezond 2019!

Atlanta; meer dan waard geweest

december 2nd, 2018|

Dit is het laatste blog van de tweede reis naar Atlanta. Waarbij Jesse weer zonder mopperen flink heeft gezweet, oefent met praten in lange zinnen, graag werkt met leuke dames, maar toch een tandje harder gaat met de stoere boys! Het was zwaar, maar het is het zeker waard geweest!

Uitdagingen soms moeilijk

november 24th, 2018|

Week 7 is alweer achter de rug. Lees in het blog van deze week over de flinke uitdagingen die Jesse aangaat, opa Ferry die 80 jaar wordt in Amerika en Edwin die weer terug is in Atlanta om Jesse en Karin de laatste periode te steunen.

Het proces van leren lopen

november 16th, 2018|

Week 6 in Atlanta staat in het teken van Haloween, een ogentest, maar vooral heel veel en zwaar trainen. Er wordt veel van Jesse gevraagd in het proces om weer opnieuw te leren lopen. Lees meer in het blog!

Over de helft

november 10th, 2018|

Lees in het blog van week 5 over het afwisselende programma, therapie in een soort kermisapparaat, snelwandelen op de loopband en yoga zittend op een stoel!

Hectische week vol emoties

november 1st, 2018|

De vierde week in Atlanta was een pittige week. Jesse is boos op zijn gipsen voet én Jesse's auto ongeluk is alweer drie jaar geleden. Lees in ons blog over nieuwe uitdagingen en emoties.

Week 3; gips en frustratie

oktober 23rd, 2018|

De derde week in Atlanta stond in het teken van oefenen in het gips, met de nodige boosheid en frustratie. Jesse doet enthousiast mee aan de (Engelse) praatgroep en er is weer een wisseling van de wacht.....

Load More Posts