Het Team 2017-11-30T15:23:35+01:00

HET TEAM

Het bestuur van de stichting JESWECAN bestaat uit een aantal betrokken vrienden en familieleden van de familie Welp. Wij zetten ons met enthousiasme in voor de doelen van de stichting én voor een mooie, zelfstandige toekomst voor Jesse. Heeft u vragen of ideeën? Neem dan gerust contact met ons op.  Via een muisklik op de foto’s stellen wij ons graag even voor.

Arne Bongenaar

voorzitter

Arne

Voorzitter met hart voor de goede zaak en een passie voor het ontwikkelen van mooie winkel- en woongebouwen in Centraal Europa. Arne is de neef van Karin Welp en opgeleid als geograaf. Niet alleen zet hij zich in voor onze stichting, maar via twee andere stichtingen heeft hij ook een warm hart voor de omgeving van Santpoort. Arne: “Stichting JESWECAN geeft mij kracht en voldoening om mee te helpen bouwen aan de toekomst voor Jesse”.

Anne-Marie Goris

penningmeester

Anne-Marie

Vriendin voor het leven van Karin Welp en in het dagelijkse leven werkzaam als (financieel) administratief medewerkster.
Het is voor haar een eer om als penningmeester onderdeel te zijn van het enthousiaste team van de stichting JESWECAN.

Anne-Marie: “Wij delen al jaren veel lief en leed. Jesse is voor ons heel belangrijk en ik wil graag op alle fronten hulp en steun geven.”

Raymonde Plevier

secretaris

Raymonde

Secretaris, communicatieadviseur en vriendin van de “Welpjes”. Een waardevolle vriendschap die startte toen de dochters van beide gezinnen samen in de kleuterklas zaten. En zich vanaf toen verder heeft uitgebreid. Raymonde: “Een mooie vriendschap tussen onze gezinnen. Dat is de basis van mijn functie in het bestuur. Ik hoop met mijn enthousiasme en betrokkenheid iets te kunnen betekenen voor de stichting, maar vooral voor Jesse’s toekomst”.

Angelique v Meegen

bestuurslid

Angelique

Zzp-er in het marketing communicatie vak en vriendin van Karin. Hun vriendschap is ontstaan op de Brederode Daltonschool en gegroeid toen ze samen de avondvierdaagse organiseerden. Angelique: “Je voelt je machteloos zo weinig te kunnen doen voor Karin, Ed, Jesse en Isa. Ik ben blij dat ik door deze Stichting nu een steentje kan bijdragen en hen kan helpen.”

Ferry Bongenaar

bestuurslid

Ferry

Vader van Karin Welp, opa van Jesse en Isa. Het ongeluk en het lot van Jesse is vanzelfsprekend iets wat ons aller hart heeft geraakt.

“Het is fijn dat ik naast mijn hulp bij de dagelijkse bezigheden van Jesse, door zitting te nemen in de stichting een extra bijdrage kan leveren aan een waardevolle toekomst voor mijn kleinzoon Jesse”.

Debbie van der Meer

bestuurslid

Debbie

In het dagelijkse leven stewardess, goede vriendin van Karin. De hechte vriendschap is ontstaan door  hun zonen op het voetbalveld en hun dochters op ballet.
Debbie: “Sinds het ongeval van Jesse is onze vriendschap gegroeid. Ik heb zoveel bewondering voor de kracht van Karin, Ed, Jesse en Isa. Ik wil hen graag steunen en helpen bouwen aan een toekomst”.