HET TEAM

Het bestuur van de stichting JESWECAN bestaat uit een aantal betrokken vrienden en familieleden van de familie Welp. Wij zetten ons met enthousiasme in voor de doelen van de stichting én voor een mooie, zelfstandige toekomst voor Jesse. Heeft u vragen of ideeën? Neem dan gerust contact met ons op.  Via een muisklik op de foto’s stellen wij ons graag even voor.

Arne Bongenaar

voorzitter

Arne

Voorzitter met hart voor de goede zaak en een passie voor het ontwikkelen van mooie winkel- en woongebouwen in Centraal Europa. Arne is de neef van Karin Welp en opgeleid als geograaf. Niet alleen zet hij zich in voor onze stichting, maar via twee andere stichtingen heeft hij ook een warm hart voor de omgeving van Santpoort. Arne: “Stichting JESWECAN geeft mij kracht en voldoening om mee te helpen bouwen aan de toekomst voor Jesse”.

Henk Huijboom

penningmeester

Henk

Henk staat dicht bij de familie want is een neef van Karin, de moeder van Jesse. Als zakelijk adviseur heeft hij 40 jaar voor de ING bank gewerkt. Sinds 2021 geniet hij als vervroegd pensionado van de dagen.

Henk: “als penningmeester van de stichting wil ik graag mijn steentje bijdragen om Jesse zijn toekomst zo goed mogelijk in te vullen.”

Raymonde Plevier

secretaris

Raymonde

Secretaris, communicatieadviseur en vriendin van de “Welpjes”. Een waardevolle vriendschap die startte toen de dochters van beide gezinnen samen in de kleuterklas zaten. En zich vanaf toen verder heeft uitgebreid. Raymonde: “Een mooie vriendschap tussen onze gezinnen. Dat is de basis van mijn functie in het bestuur. Ik hoop met mijn enthousiasme en betrokkenheid iets te kunnen betekenen voor de stichting, maar vooral voor Jesse’s toekomst”.

Angelique v Meegen

bestuurslid

Angelique

Zzp-er in het marketing communicatie vak en vriendin van Karin. Hun vriendschap is ontstaan op de Brederode Daltonschool en gegroeid toen ze samen de avondvierdaagse organiseerden. Angelique: “Je voelt je machteloos zo weinig te kunnen doen voor Karin, Ed, Jesse en Isa. Ik ben blij dat ik door deze Stichting nu een steentje kan bijdragen en hen kan helpen.”

Ferry Bongenaar

bestuurslid

Ferry

Vader van Karin Welp, opa van Jesse en Isa.  “Het is fijn dat ik naast mijn hulp bij de dagelijkse bezigheden van Jesse, door zitting te nemen in de stichting een extra bijdrage kan leveren aan een waardevolle toekomst voor mijn kleinzoon Jesse”.

Helaas is Ferry Bongenaar op 12 mei 2023 overleden.