WIE IS JESSE?

Wat voor een jongen is Jesse? Hoe was zijn leven voor het ongeluk en hoe is hij nu? Een korte kennismaking.

Sociaal en sportief

Jesse (1996) is een vrolijke, sociale, sportieve jongen. Zoon van Karin en Edwin Welp en  broer van Isa. Voor het ongeluk bestond zijn leven uit heel veel actie en avontuur. Als laatste jaar CIOS student gaf hij jeugd-voetbaltraining bij voetbalclub Bloemendaal, tennisles bij Brederode en snowboardles in Snowplanet. Jesse keepte in selectie heren 1/2 van voetbalvereniging Bloemendaal. En hij zou zelfs voor de tweede keer een half jaar naar Oostenrijk vertrekken om snowboardles te geven. Maar door het ongeluk kwam aan deze droom abrupt en einde.

Beperkt maar leergierig

Na het ongeluk is Jesse een jongen die,  zich beperkt bewust van zijn situatie, elke dag met een positieve houding instapt. Hij is leergierig en heeft altijd wel zin in een potje tennis. Jesse heeft het geluk dat hij een trouwe groep vrienden om zich heen heeft die er nog steeds voor hem zijn. Zij maken in de weekenden tijd om met hem te chillen of iets actiefs te doen. Zo kan hij nog steeds erg genieten van de momenten langs de lijn op het voetbalveld.

Nu hij weer thuis is, moet Jesse weer een nieuw ritme en evenwicht vinden in de dag. Met de beperkingen die hij heeft. Dat valt niet altijd mee. Ondanks dit alles is het gezin blij dat Jesse zich hier goed doorheen slaat. Dit sterkt hen in het blijven vechten voor verbetering en groei. Hoe het verder gaat met Jesse? Volg de blog op deze website.