KERST EVENEMENT SUCCES

Op 12 december heeft Anita Sanders in de Zocherlounge in Bloemendaal een Kerst Sing a long georganiseerd. De totale opbrengst van dit evenement ging naar de stichting. Een geweldig mooi en lief initiatief van een zelfstandig ondernemer. Bijna 70 enthousiastelingen hadden zich opgegeven om mee te zingen.

De Zocherlounge was beschikbaar gesteld door Ben en Judith van der Sluis. Dit is een deel van een kerk, die in particulier bezit is. Ben en Judith hebben een deel van deze kerk omgebouwd tot een mooie ruimte waar exposities, vergaderingen, trouwerijen, optredens en kleine concerten gehouden kunnen worden. Een hele fijne en warme ruimte en zeker aan te raden als je iets bijzonders zoekt.

De 70 gezellige aanwezigen werden bij binnenkomst ontvangen met een glühwein, aangeboden door Ben en Judith. Het eerste deel van de avond bestond uit kerstliedjes gezongen door Anita en het tweede deel kon het publiek lekker mee galmen. Jesse was uiteraard ook van de partij, al moest hij zich er even toe zetten. Kerstliedjes behoren niet tot zijn favoriete genre muziek. Maar hij heeft het tweede deel goed meegedaan. Aan het eind van de avond kon iedereen nog even gezellig napraten. Al met al een zeer geslaagde en gezellige avond met een leuk gezelschap van jong tot oud. Zangeres Anita Sanders is te boeken voor feesten en partijen en intieme huisconcerten. Ze is trouwens ook tuinarchitecte dus mocht u plannen hebben voor u tuin!