ACTIE BREDERODE DALTONSCHOOL

Ieder jaar organiseert de Brederode Daltonschool in Santpoort-Zuid een inzamelactie voor een goed doel. De leerlingen mogen meerdere doelen inbrengen. Dit jaar heeft de leerlingenraad gekozen voor stichting JESWECAN, ingebracht door Puck de Ruiter uit groep 8. Jesse en zijn zus Isa zijn oud leerlingen van deze basisschool.

Sponsorloop in gymzaal

De school heeft gekozen om een sponsorloop te organiseren. Ouders, bekenden, familie en buren werd gevraagd de kinderen te sponsoren per rondje. Op donderdag 14 december hebben de kleuters  een flink aantal rondjes gerend in de gymzaal van de school. Vrijdag 15 december volgden groep 3 t/m 8. Daarnaast zijn groepjes leerlingen enthousiast aan de gang gegaan met verschillende acties. Zo hebben leerlingen uit groep 8 zelfgebakken wafels, stroopwafels en koffie verkocht tijdens het koude weer. Twee meisjes uit groep 7 bakten zelf cupcakes die werden verkocht op het schoolplein.

Bekendmaking kerstsamenzang

Het totale bedrag dat de kinderen hebben opgehaald, wordt donderdag 21 december  bekend gemaakt door Ron van de Meent (directeur) tijdens de kerstsamenzang op het schoolplein. Ferry Bongenaar, opa van Jesse én lid van het bestuur van JESWECAN, zal hierbij aanwezig zijn.  Leerlingen, leraren en ouders van de Brederode Daltonschool, heel erg bedankt voor dit prachtige gebaar!