BVC Bloemendaal steunt JESWECAN

Vanaf 2 november prijkt de naam van onze stichting op de shirts van het onder 19-1 team van voetbalvereniging BVC Bloemendaal.  BVC steunt op deze wijze de Stichting JESWECAN. Voorafgaand aan de eerste wedstrijd van november is het shirt uitgereikt aan Jesse, zijn ouders en andere belangstellenden. Met dit gebaar laat BVC Bloemendaal zien dat zij Jesse Welp een warm hart toedraagt.

Jesse speelde tot zijn ongeluk als keeper in het eerste team. Bestuurslid Joop Muller van BVC;  ”Het ongeluk van Jesse heeft bij onze spelers en onze club grote impact gehad. Jesse is na het ongeluk gelukkig weer in staat om regelmatig langs de lijn te komen kijken. Daar geniet hij enorm van. Naast een financiële bijdrage aan de stichting vanuit de opbrengsten van het laatste Jan Woortman jeugdtoernooi willen we met dit gebaar we iets terug doen voor Jesse en zijn familie. Steun die hard nodig is”.

Als stichting hopen we  door middel van zichtbaarheid op de shirts meer aandacht te krijgen en meer middelen te kunnen genereren om bij te dragen aan de ondersteuning van Jesse. Daarnaast willen we als stichting meer algemeen aandacht vragen voor de ondersteuning van jonge mensen met hersenletsel.