JESSE NAAR REUNIE CIOS

Op donderdag 21 juni brachten ruim 700 oud leerlingen een bezoek aan de reünie ter gelegenheid van hun 70 jarig bestaan van het CIOS. Omdat Jesse op het CIOS zat ten tijde van zijn ongeluk, was hij uitgenodigd als speciale gast. Onze stichting werd onder de aandacht gebracht en we ontvingen ruim €1200,- aan donaties.

Tijdens de centrale opening heeft Arne Bongenaar, de voorzitter van onze stichting, kort iets verteld over onze doelstellingen. Ook Jesse heeft een aantal vragen beantwoord door de microfoon. Er werd gul gedoneerd bij de Stichting JESWECAN stand. Ook de 87 jarige Reinier Paping, de winnaar van de ijzig koude Elfstedentocht van 1963, deed een duit in het zakje en ging op de foto met Ferry Bongenaar, de opa van Jesse.

Tijdens reünie in de Kennemer Sporthal konden de bezoekers sportclinics volgen die gegeven werden door oud- docenten in samenwerking met huidige docenten. Verder was er een festivalterrein waar gelegenheid was om mede studenten te ontmoeten, met muziek en karaoke en een hapje en drankje bij de verschillende foodtrucks.

Naar de sneeuw!

Jesse’s super enthousiaste snowboard lerares en de sneeuwsport docent van het CIOS, hebben het plan geopperd om te kijken wat de mogelijkheden zijn om Jesse te laten snowboarden of skiën op een zitski. Dit zal waarschijnlijk in september gaan gebeuren!